Різдвяні пакуночки – підсумок

Готуйсь! СКОБ!

хоч на дворі вже дуже весняна погода, ми не пропускаємо можливість повернутися спогадами в час зимових свят і згадати вкотре про одну з найважливіших діяльностей пластунів: про добре діло😌

Цьогоріч завдяки допомозі всіх небайдужих, нам вдалося потішити 1.827 діток різдвяними пакуночками. Пакуночки долетіли до діток військовослужбовців, тимчасово переміщених сімей, різдвяні дарунки потрапили також до інтернатів, до різних організацій та лікарень, де знаходяться онко-хворі дітки.
Уже традиційно допомогли це все реалізувати гірські рятувальники Мюнхену (Bergwacht München) та вперше – Червоний Хрест Дахау (BRK, Kreisverband Dachau, Auslandshilfe). Дуже вдячні нашим друзям!

Величезна вантажівка з пакунками та гуманітарною допомогою прибула до пластунів у Клевані (Рівненська область) 2 січня 2024 р.Б. і подруга Оксана Заліпська й друзі вже наступного дня розпочали передавати пакуночки і дарувати багато радості діткам✨

Велика подяка і шана всім, хто активно працювали над реалізацією цієї акції, та всім, хто долучилися пожертвами, аби ощасливити дітей в такий нелегкий для України час!

Дякуємо⚜️