ЛЕЩЕТАРСЬКИЙ ТАБІР 2020: відмовляєтся!!!

Дорогі учасники табору, Шановні батьки, 

з огляду на актуальний розвиток Корона-Пандемії, рекомендацій міністерства охорони здоров’я Австрії та ГПБ та інформації господаря нашого готелю, який нас повідомив про закриття туристичних приміщень з цієї неділі, ми на жаль змушені відмовити цьогорічний Пластовий лещетарський табір в Австрії.

Для повернення таборової вкладки просимо Вас, вислати нам дані Ваших банківських рахунків а також повну суму, яку ви оплатили, і чи вона включає кошти за виряд і за футболки чи ні. Дехто переводив ці суми окремими переказами, тому просимо Вашого розуміння, ваша інформація полегшить нам роботу, щоб ми нічого не пропустили. Вкладку за табір повертаємо повністю . Просимо розуміння, що кошти за приватний доїзд повернути ми не можемо.

Дякуємо усім Вам за ваші численні зголошення та готовність підтримки – чи то інструктором, перебиранням курсу, братчиком чи сестричкою, майстеркою і і і …. Надіємося, що побачимо усіх вас на наступному таборі в 2021 році! 

Лишайтеся здорові! 🙂

Степан Дем’янів (голова КПС), Дануся Ковальчук (комендант)


Дорогі подруги та друзі, шановні приятелі Пласту !

Крайова Пластова Старшина повідомляє, що з 4-го квітня до 11-го квітня 2020p. в м. Санкт-Йоган ім Понґау (Австрія) відбудеться

47. МІЖКРАЙОВИЙ ПЛАСТОВИЙ ЛИЖНИЙ « ЛЕЩЕТАРСЬКИЙ ТАБІР 2020 ».

ЗГОЛОШЕННЯ:

Просимо голоситися онлайн до 2.2.2020 під адресою:

https://forms.gle/JC5FYzAdun6dkEP26

Увага: Після виповнення онлайн анкети обов‘язково видрукувати і підписати Форму П і надіслати її на адресу leshtab@plastde.org або вислати Форму П поштою на адресу: PLAST e.V., Schönstraße 55, 81543 München.

Лінк до Форми П (лише дійсна після виповнення онлайн-анкети!)

Просимо всіх зацікавлених уважно прочитати детальну інформацію тут. З дружнім сніговим привітом, СКОБ !

КПС Німеччини ❄️