Гуманітарна Акція 24.09.2022

Разом із Ukraine Aktivhilfe München e.V. ми знову відправимо вантажівку в Турківську, Ходорівську та Рівненську область. Звідти наші партнерські організації розподілятимуть вантажі допомоги відповідно до наших специфікацій, а також пересилатимуть їх на схід України.

Для цієї (та майбутніх) акцій ми шукаємо помічників для завантаження вантажівки, для зважування, для маркування та обліку гуманітарної допомоги, для забезпечення помічників закусками та водія вантажівки з ліцензією.

Також потрібні: непсувні продукти, коляски, прогулянки, коляски, рушники, постільна білизна, ковдри, спальні мішки, пральний порошок, засоби гігієни, підгузки різних розмірів, зимовий одяг, зимове взуття та черевики, матраци та грошові пожертви. Перелік вимог додається до цього повідомлення. 👇

Будь ласка, доставляйте пожертви в міцній коробці. Під час останньої кампанії виявилося, що реєстрація пожертвувань у натуральній формі нам дуже допомагає, якщо взуття, білизна, одяг, засоби гігієни та продукти доставляються окремо в коробці, а вага вказується на коробці.

Дякуємо за підтримку та чекаємо на зустріч!