Акція різдвяні пакуночки 2021 🎁🎄

Дорогі подруги та друзі, шановні приятелі Пласту,

Цього року ми знову організовуємо акцію збору різвдяних пакуночків для дітей України.

Через вам усім відомі обставини торік ми не мали можливості провести нашу, зазвичай, дуже успішну різдвяну акцію для дітей в Україні, які потребують нашої допомоги. Такі акції Пласт у Німеччині проводить уже понад 20 років.

Наше торішнє оголошення про скасування уже традиційної акції засмутило особливо дітей, їх батьків та наших помічників в Україні.

Тому, що умови життя в Україні не покращилися, а внаслідок пандемії скоріш усього погіршилися, ми хочемо цього року знову провести нашу спільну різдвяну акцію.

Як вам напевно відомо, різдвяні пакуночки призначені передусім для онкохворих дітей, сиротинців, дітей з інвалідністю та для дитячих садків у сільських місцевостях. А ще додалася велика кількість дітей, чиї сім’ї через бойові дії на сході України були змушені покинути свої рідні місця як внутрішньо переміщені особи. Для усіх цих дітей дуже важливо відчути, що їхні друзі в Німеччині їх не забувають.

Загальна акція збору пакуночків відбудеться з 29 листопада до 6 грудня 2021 року. Для зацікавлених підтримати нашу благодійну акцію буде можливість принести пакуночки в неділю, 5 грудня від 12:00 до 14:00 год до пластової домівки при парафії УГКЦ, Schönstraße 55, Мюнхен.

Звісно, було б гарно передати пакуночки, але, якщо хтось не матиме можливості цього зробити, будемо вдячні за пожертву на покриття коштів транспортів та придбання медичних препаратів для онкохворих дітей в Україні.

Щиро дякуємо за вашу підтримку!

Пл.сен. Михайло Добрянський
Пл.сен. Ірця Добрянська-Райндль

Листа вмісту різдвяних пакуночків 🎁

Щиро дякуємо за вашу підтримку!
С К О Б !